Ga direct naar: Navigatie | Inhoud
nl-site de-site

volg Strandcampings.nl op: twitter-icon twitter-icon

Cultuur

Cultureel bezig zijn

BEKIJK ALLE CULTUUR BERICHTEN
Beemster Unesco Wereld Erfgoed
CONTACTGEGEVENS
Infocenter Beemster, Middenweg 185
1462 HJ Middenbeemster
www.beemsterinfo.nl
infocenter@beemsterinfo.nl
0299-621826

Beemster Unesco Wereld Erfgoed

Droogmakerij De Beemster biedt cultuur, historie en natuur. Stoere stolpboerderijen, het bijzondere kruisdorp Middenbeemster met musea en historische kerk en vooral het typische Noord-Hollandse landschap maken een bezoek aan De Beemster meer dan de moeite waard.
In 1999 verkreeg De Beemster de status van werelderfgoed, vanwege die unieke verkaveling én vanwege het uitzonderlijke voorbeeld van een door de mens geschapen architectonisch ensemble en landschap.

Kennismaken met het werelderfgoed Beemster start met een bezoek aan Infocenter Beemster. Want daar vindt u alle informatie. Er zijn boeken, folders en (fiets-)routes die langs prachtige monumenten en interessante bezienswaardigheden leiden. Ook kunt u fietsen bij ons huren. Verder kunt U bij ons allerlei leuke en leerzame arrangementen boeken, maar ook rustig neuzen in historische boeken over de Beemster. Kom langs in het Infocenter Beemster.


Terug naar alle cultuur berichten

De Nollen Natuurvakantie in Noord-Holland Vakantie aan zee Wandelen en Fietsen aan zee Hurren bij het strand Strandvakantie Noord-Holland